fbpx
gratis levering indenfor 1-3 hverdage
logo-black
te
Gratis levering

Persondatapolitik

Virksomhedsoplysninger og kontaktinformation

Newday Coffee ApS
CVR: 40685065
E-mail: info@newdaycoffee.dk
Mobil: 70 77 03 03
Adresse: Østre Havnevej 31, 5700 Svendborg, Danmark

I forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside newdaycoffee.dk behandler vi løbende personoplysninger om dig. Det er udelukkende Newday Coffee, der er dataansvarlig for behandlingen.

Ydermere behandler vi oplysninger, når du gennemfører et køb. Vores behandling sker på baggrund af, at vi skal udføre en ordre for dig. For at din ordre kan gennemføres, har vi modtaget oplysninger fra dig med dit navn, adresse, e-mail, telefonnr./mobilnr. I nogle tilfælde ønsker kunder at benytte deres returret og få penge tilbage. I dette tilfælde, og kun i dette tilfælde, er vi i besiddelse af dit kontonr.

Behandling af personoplysninger sker på baggrund af interesseafvejningsreglen og Newday coffee legitime interesse til behandling og opbevaring af dine personlige data sker som følge af, at vi skal opfylde en kontrakt for dig, og vi indhenter derfor ikke dit samtykke til behandling om dig med dette formål.

Hvem videresendes dine oplysninger til:
For at kunne gennemføre ordren med dig videresender vi navn, adresse og mail til relevant tredjemand. I din sag vil det være Quickpay, DAO, Active Campaign samt woocommerce. Ydermere kan der tilgå personoplysninger til vores revisor ved stikprøvekontrol.

Hvor længe opbevarer vi personoplysninger om dig:
Som hovedregel opbevarer vi personoplysninger i 5 år efter, at en kontrakt er endeligt afsluttet, hvilket er den frist, hvor Newday Coffee kan risikere at blive mødt med krav i anledning af kontraktens opfyldelse.

Indsigtsret: (ret til at se oplysninger)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger. For at få indsigtsret beder vi dig sende en mail til info@newdaycoffee.dk, der videregiver din henvendelse til den dataansvarlige.

Dine rettigheder og adgang til at klage:
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af disse rettigheder, skal du kontakte os. Det kan du bedst gøre med e-mail til: info@newdaycoffee.dk.

Ret til berigtigelse: (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning:
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling:
Du har i visse tilfælde ret til at få behandling af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysninger - bortset fra opbevaring - med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse:
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.

Ret til at transmittere oplysninger: (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt maskinlæsbart format samt at få overført dine personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Ret til tilbagekaldelse af samtykke:
Du har til hver en tid ret til at tilbagekalde dit samtykke, du har givet os i forbindelse med eksempelvis modtagelse af nyhedsbrev. Hvis du ønsker at tilbagetrække dit samtykke bedes du kontakte os på info@newdaycoffee.dk, hvor din henvendelse vil blive viderestillet til den
dataansvarlige hos os.

Ret til at klage:
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Gå ikke glip af noget

Hold dig opdateret på alt nyt. Få indflydelse på nye produkter (Vi elsker din feedback) og få nyttige tips.

Vær den første som ser nye produkter og vær blandt dem som modtager eksklusive tilbud.
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
info@newdaycoffee.dk+45 70 77 03 03
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
CVR-Nr.: DK-40685065
Fødevarestyrelsens smiley-rapportinfo@newdaycoffee.dk+45 70 77 03 03

Gå ikke glip af noget

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå aldrig glip af nye varer, opskrifter m.m.
chevron-down