Det skal du bruge:
Denne opskrift kræver noget kaffeudstyr, så før du begynder, skal du være sikker på, at du har: 2 små gryder, en si, et piskeris, målekopper, espressomaskine, mælkedamper og krus.
Sådan gør du
1. Det første trin er at lave lavendelsiruppen, der bruges til denne drik. Kombiner lavendel og vand i en lille gryde, og bring det i kog. Når det har kogt, reducer du varmen til et simre og bland i 3 til 4 minutter. Lad blandingen afkøle til stuetemperatur.
2. Efter afkøling skal du bruge en si til at adskille lavendelknopper fra vandet.
3. I en anden gryde kombineres sukker og 2-3 spsk. af den lavendelsirup, du lige har lavet i trin 1. Bring det i kog og reducer det til et simre. Sørg for at piske grundigt igennem. Lad denne blanding simre i 4 til 5 minutter, og flyt den derefter til køleskabet for at køle af.
4. Lav din espresso (one shot) eller bryg en stærk kop kaffe. (Happy Morning blend kan hjælpe dig godt på vej her)
5. Tilsæt mælken i en skål og damp til du har skabt en skummende konsistens.
6. Kombiner kaffen og lavendelsiruppen i et krus. Rør til det er godt blandet, tilsæt mælken ovenpå.
Din påskebrunch vil helt sikkert blive mindeværdig med denne søde lavendel latte. Den unikke kombination af lavendel med kaffe er ny og spændende. Påsken er det perfekte tidspunkt at prøve denne nye opskrift!