Hvis du leder efter en sødere kaffeopskrift denne påske, er denne Dark Chocolate Caramel Latte noget for dig. Denne latte kombinerer to klassiske overbærende smage: mørk chokolade og kaffe. Sammen med karamelsirup er denne latte en lækker lækkerbisken, der vil blive nydt af enhver kaffe- og chokoladeelsker.
1. Start med at lave en kop kaffe. Hæld ⅔ af kaffen i et krus.
2. Varm din mælk op i mikroovnen i 30 sekunder. Skum derefter mælken, hvis det ønskes. Sæt til side.
3. Tilsæt dine karamel- og chokoladesirupper til din kaffe og blend godt.
4. Top med den opvarmede mælk, og tilsæt derefter flødeskum. Hvis det ønskes, pynt med ekstra chokolade eller karamel.
5. Nyd denne overbærende kaffeopskrift!
En sjov måde at servere denne mørk chokolade karamel latte opskrift på til dine gæster er i klare krus eller Mason Jar. Drypning af noget ekstra sirup oven på din flødeskum får denne drink til at se ud som om den er lavet af en barista! Prøv dette til din næste påskesammenkomst.