Denne opskrift på koldbrygget kaffe adskiller sig fra de andre kaffeopskrifter på listen, fordi den fokuserer på den unikke smag af mynte frem for sødme. Denne Cold Brew opskrift er perfekt til dem, der leder efter en påskeinspireret drink, der ikke er supersød. Mynte, parret med kold bryg, giver en forfriskende kombination!
1. For at lave simpel sirup, kom vand og sukker sammen i en gryde. Sæt det over medium varme og lad det simre i cirka 10 til 15 minutter. Når sukkeret er helt opløst, kan du tage det af.
2. Hæld i en glas og lad den køle helt af.
3. Bryg din Cold Brew med et af Newday Coffee kaffebreve 😊(Cold Brew skal gerne stå 8-12 timer i køleskabet for optimal smag)
4. For at samle denne drink skal du tilføje 3 til 4 mynteblade til bunden af et glas. Bland bladene lidt for at frigive smagen. Læg isterninger oven på glasset, og fyld derefter glasset med koldbrygget kaffe.
5. Tilsæt et hint af den simple sirup du har lavet, alt efter din ønskede sødme.
6. Tilsæt ønsket mængde fløde eller mælk og nyd!
Denne forfriskende kombination af sind og koldbrygget kaffe er den perfekte kaffeopskrift til foråret. Denne tilpassede opskrift kan også tilpasses unikt til dine præferencer for fløde og sukker! Mynte er ikke en kombination, der ofte bruges i koldbrygget kaffe; du skylder dig selv chancen for at prøve det!