Det ikke altid nødvendigt at lære at lave en masse ’fancy’ typer af kaffe. Engang i mellem skal man bare fokusere på ‘the basics’. Og det er lige hvad den her opskrift er. En nem guide til at lave en simpel kop Cold Brew, så du altid kan have en dejlig kop kold, velsmagende kaffe klar når du skal bruge den 😊Læs guiden længere nede og følg de simple steps
Step 1: Kværn bønnerne til mellemgrove. Læg i en beholder og tilsæt vandet.
Step 2: Dæk beholderen til og lad den trække natten over eller i mindst 10 timer. Si og opbevar i køleskabet indtil det skal bruges.
Den langsomme infusion trækker den vidunderlige kaffesmag ud af bønnerne, men efterlader det meste af bitterheden og syren. Det betyder, at koldbrygget kaffe næsten smager sødt, hvilket gør den perfekt til iskaffe. Tilføj mælk, is eller en af dine andre favoritter og nyd!
Hvis du ikke er så meget til kværne bønner eller hvis du simpel ikke har de rigtige kaffeværktøjer til at gøre det, så kan du altid vælge at prøve vores single-serve kaffepose løsninger. Vi har lavet forarbejdet, det eneste du skal gøre, er at komme vores kaffepose i en beholder med vand og lade den stå over natten. Med vores nøje udvalgte kaffe blends, så er vi sikrer på, at vi har den kaffeblend der passer lige til din personlighed. Se vores kaffeblends her.