fbpx
gratis levering indenfor 1-3 hverdage
logo-black
te
Gratis levering
30. marts 2022

Iskaffe vs varm kaffe: Hvad er bedst?

Det er et faktum, at kaffe har nogle fordele og ulemper. Dog vil vi sige at det bestemt har flere fordele end ulemper. Du har nok selv oplevet at koffein kan få dig til at føle mere energisk og opmærksom. Du bemærker det hjælper dig med at forbrænde fedt eller forbedre din fysiske præstation. Der er også nogle der siger at det kan hjælpe dig med at bekæmpe depression, hvilket nok skyldes det høje antioxidant-niveau. Der er faktisk ingen tvivl om kaffens fordele. Det vi nu vil dykke ned i og se på hvad der er bedst: iskaffe eller traditionel varm kaffe?

Spring direkte til følgende sektioner:


Hvad siger videnskaben?

Varmt vand udvinder ikke kun smagen fra bønnerne, men det ekstraherer også op til 67% mere syre end koldbryggemetoden. Det betyder, at iskaffe tilberedt med en kold bryg er mere skånsomt for din mave og tænder end varm kaffe er. Det har også vist sig at være mere velsmagende og mindre bittert. Men hvorfor tage andres ord for det? Prøv en kop i dag og find ud af det selv.

Hvad med temperaturen?

Varm kaffe er ikke godt, når du har travlt. Med iskaffe vil du i det mindste ikke brænde din tunge! Og når du har for travlt, at du glemmer at drikke din kaffe, vinder iskaffe igen. Ingen kan lide smagen af ​​lunken kaffe. Iskaffe er i hvert fald koldt allerede, og der er ingen chance for, at den bliver lunken, uanset hvor travlt du har det.

Hvad siger trenden?

Hvis Instagram og TikTok er noget at gå efter, er iskaffe hurtigt ved at blive Generation Zs foretrukne drik. Det er en mere moderne drik end traditionel varm kaffe. Iskaffe er en voksende trend og flere og flere hopper med på den. Med de mange sirupper man kan eksperimentere med, så kan iskaffe altså bare noget.

Hvad er mest praktisk?

Hvis du er en varm kaffedrikker, bliver du nødt til at lave en frisk kop eller en frisk kande i ny og næ. Du skal bruge en kedel, en kaffemaskine eller en espressomaskine. Du bliver nogle gange nødt til at rense disse maskiner. Iskaffe er så meget mindre besvær! For at lave en kold bryg skal du kun bruge en kande eller en stor krukke, vand ved stuetemperatur og malede kaffebønner

Du putter vandet og de malede bønner i kanden og lader det trække i mindst tolv timer. Så sir du det og opbevarer det i en lufttæt beholder i køleskabet. I morgen tidlig, når du knap er vågen og ikke kan vente med at få din første kop, skal du blot åbne køleskabet og hælde op! Hvis det ikke er bekvemmelighed, så ved jeg ikke hvad der er.

Hvad er mest forfriskende?

Det virker åbenlysende, men vi tager den alligevel. Når det er varmt, vil kaffe ikke køle dig ned. Hvis noget, vil det få dig til at føle dig endnu varmere. Iskaffe er en af ​​de mest forfriskende drinks der findes. Varm kaffe er bestemt ikke ønskeligt på svulmende dage, men iskaffe kan nydes alle dage på året, også når det er koldt. Jeg mener, du skal ikke pludselig begynde at drikke varm øl, bare fordi det er koldt udenfor, vel? Nemlig. For en forfriskende drink uanset vejret, er iskaffe den ene.

Del på:
E-mail

Vil du brygge en bedre kop kaffe?

Find spændende artikler og lækre kaffeopskrifter til din hverdag

28. april 2022

Raspberry White Chocolate Cappuccino                        

En god blanding af den rige smag fra hvid chokolade og den lette frugtsyre fra hindbær, er hvad du får når du laver denne lækre...

15. oktober 2022

Honey Rose Espresso

Hvad er mere sødt romantisk end honning og roser? Ikke noget. Det er hvad. Denne honningrose-espresso er den helt rigtige mængde sødme uden at være...

20. september 2022

Cadbury Creme Egg Frappuccino

Denne sjove frappuccino-opskrift er inspireret af dit favorit stykke påskeslik: Cadbury-chokoladeæg. Denne lækre Frappuccino får dig til at sige farvel til din sædvanlige Starbucks frappuccino....
1 2 3 7

Gå ikke glip af noget

Hold dig opdateret på alt nyt. Få indflydelse på nye produkter (Vi elsker din feedback) og få nyttige tips.

Vær den første som ser nye produkter og vær blandt dem som modtager eksklusive tilbud.
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
info@newdaycoffee.dk+45 70 77 03 03
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
CVR-Nr.: DK-40685065
Fødevarestyrelsens smiley-rapportinfo@newdaycoffee.dk+45 70 77 03 03

Gå ikke glip af noget

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå aldrig glip af nye varer, opskrifter m.m.
chevron-down