fbpx
gratis levering indenfor 1-3 hverdage
logo-black
te
Gratis levering

Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger og kontaktinformation

Newday Coffee ApS
CVR: 40685065
E-mail: info@newdaycoffee.dk
Telefon: 70 77 03 03
Adresse: Østre Havnevej 31, 5700 Svendborg, Danmark

Priser

De angivne priser er inkl. moms og ex. fragt. Prisen på bestillingstidspunktet er gældende.

Fragt- og leveringsomkostninger oplyses inden dit køb afsluttes. Der tages forbehold for udsolgte varer og force majeure.

Newday Coffee sender prøvepakken og abonnement-leveringer fragtfrit.

Forsendelse og Levering

Levering af din pakke sker inden for 1-3 dage.

Returnering

Alle produkter, der returneres til Newday Coffee, skal være forsvarligt indpakket. Hvis du har brudt produktemballagen, bedes du kontakte kundeservice på info@newdaycoffee.dk.

Vi anbefaler, at varen returneres via en fragtudbyder, som har sporing på varen, således der ikke opstår tvivl om Newday coffee har modtaget den returnerede vare.

Fortrydelsesret

I forbrugerkøb, hvor bestillingen af varer foretages over Internettet, har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager dine varer. Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen returneres i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten kan ikke benyttes, hvis du bruger varen på en måde, som forringer salgsværdien væsentligt.

Vi beder dig vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt på Newdaycoffee.dk
Nægter du modtagelsen af pakken, eller lader være med, at afhente den på posthuset/pakkeshoppen, vil du blive opkrævet forsendelsesudgiften for at vores fragtudbyder returnerer pakke til os.

Du skal sende din ordre retur til os senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@newdaycoffee.dk.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til en fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen returneres i den original emballage den blev modtaget i.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen.

Reklamationsret

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Newday Coffee, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Du er forpligtet til at angive, og på forlangende, vise, hvordan fejlen eller manglen viser sig.

Betaling

Newday Coffee betalingsmuligheder:

*Mobilepay
*Visa
*Mastercard
*Maestro

Abonnementsvilkår

Ved indgåelse af aftale
Abonnementsbetingelserne gælder for alle typer af vores abonnementer. Ændringer i navn, adresse, e-mail eller betalingsoplysninger skal skriftligt meddeles til Newday Coffee på info@newdaycoffee.dk eller ændres via din konto på vores website.
Det er kun muligt at købe én prøvepakke pr. person til 69kr (normalpris).

Ændring af abonnementstype
Du kan frit ændre dit abonnement uden omkostning. Ændringen træder i kraft ved eksisterende periodes udløb. Du skifter abonnementstype via. min konto eller sende en e-mail til info@newdaycoffee.dk.
Ændringer kan f.eks. være dit leveringsinterval eller valg af kaffevarianter.

Abonnementsperiode og opsigelse
Aftalen er gældende fra den dag, hvor du indgår abonnementsaftalen, og fortsætter til du opsiger abonnementet, eller ved manglende betaling. Abonnementet kan opsiges når du ønsker det, med øjeblikkelig virkning, du binder dig ikke for noget ved Newday Coffee. Dog skal abonnementet opsiges inden vi har sendt den pågældende levering, har du allerede modtaget leveringen, skal du gøre brug af fortrydelsesretten. Opsigelse skal ske via din egen konto side via vores website eller skriftligt til Newday Coffee på info@newdaycoffee.dk.

Hvornår vil min abonnementsbetaling blive trukket?
Betaling for dit abonnement vil blive trukket når Newday Coffee har sendt din ordre. Du vil i forbindelse med, at pengene bliver trukket, modtage en mail med oplysninger om, hvilket beløb og hvad ordren indeholder. Pengene bliver trukket den dag, din ordre bliver afsendt jf. den dato, du har oprettet dit abonnement og det interval de har valgt.

Ændringer af betingelserne for abonnementet?
Ændringer af denne aftale som vil være til kundens fordel, herunder pris- og gebyrnedsættelse, kan af newdaycoffee.dk foretages uden forudgående varsel herom. Ændringer af denne aftale til ugunst for kunden, herunder pris- og gebyrstigninger, meddeles med et varsel på minimum 30 dage.
Du skal være fyldt 18 år for at oprette et abonnement ved Newday Coffee. Er du under 18 skal Newday Coffee have samtykke fra Deres forældre.
Du anses for at have godkendt ændringerne, hvis du ikke har meddelt os andet inden den dato, hvor ændringerne træder i kraft. Gældende priser og abonnementsbetingelser er tilgængelig på newdaycoffee.dk.

Misligholdelse
Hvis du misligholder din abonnementsaftale eller abonnementsbetingelserne, er Newday Coffee berettiget til at ophæve dit abonnement uden varsel.
Behandling af personlige oplysninger
For at administrere dit abonnement behandler newdaycoffee.dk en række oplysninger om dig, herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail, og andre forhold af betydning for dit abonnement. Ved tegning af abonnement giver du samtykke til, at vi kan benytte oplysningerne til administration af dit abonnement samt til statistiske formål.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mail: info@newdaycoffee.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning, Carl Jacobsensvej 33, 3500 Valby. www.forbrug.dk.

Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mailadresse: info@newdaycoffee.dk

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig og optimere brugeroplevelses på siden.

Kontakt os

Kontakt vores kundeservice team
Hvis du vil have løst et problem relateret til din ordre eller høre mere om vores produkter, så brug formularen til at kontakte os eller skriv til os på vores mail: info@newdaycoffee.dk.

Samarbejde og partnere
Har du lyst til at samarbejde med os eller vil du skrive en artikel eller andet om os så kontakt os venligst her: info@newdaycoffee.dk.

Gå ikke glip af noget

Hold dig opdateret på alt nyt. Få indflydelse på nye produkter (Vi elsker din feedback) og få nyttige tips.

Vær den første som ser nye produkter og vær blandt dem som modtager eksklusive tilbud.
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
info@newdaycoffee.dk+45 70 77 03 03
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
CVR-Nr.: DK-40685065
Fødevarestyrelsens smiley-rapportinfo@newdaycoffee.dk+45 70 77 03 03

Gå ikke glip af noget

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå aldrig glip af nye varer, opskrifter m.m.
chevron-down