fbpx
gratis levering indenfor 1-3 hverdage
logo-black
te
Gratis levering
28. april 2022

Det bedste tidspunkt at drikke kaffe for vægttab?

Over hele verden har kaffe haft en stærk popularitet vækst blandt kaffeelskere. Og der er gode grunde til at elske kaffe, fordi det har mange fordele.

Ud over den lækre kaffeduft og smag, kan en varm kop frisk kaffe som en del af din morgenrutine booste dine energiniveauer, hjælpe dig med at bekæmpe træthed og gøre dig mere opmærksom og fokuseret. Kaffe indeholder antioxidanter og kan hjælpe med at lindre depression og sænke din diabetesrisiko. Men vidste du, at kaffe også kan hjælpe dig med at tabe dig?

Hvornår er det bedste tidspunkt at drikke kaffe for vægttab
Hvordan kaffe hjælper med vægttab

Kaffe kan hjælpe med vægtkontrol på flere måder, mange af dem relateret til dets koffeinindhold. Men hvordan opnår kaffe dette?

Sort, koffeinholdig kaffe kan hjælpe med vægttab på flere måder. Kaffe er lavt i kalorier og kan hjælpe med at mindske sulthormoner og dermed undertrykke din appetit. Dette får dig til at føle dig mæt, så du føler behov for at spise lige så meget eller så ofte, hvilket også kan hjælpe dig med at skære ned på snacks mellem måltiderne.

Koffeinen i kaffe hjælper med at booste dit stofskifte, den hastighed, hvormed din krop omdanner kalorier til energi. Dette hjælper dig med at forbrænde kalorier generelt og kan også hjælpe med at metaboliserer fedt. Dette er en af ​​grundene til, at koffein er inkluderet i mange kosttilskud til vægttab.

Kaffes koffein er et naturligt stimulerende middel. På den måde hjælper kaffe dig med at holde dig aktiv, når du ellers ville føle dig træt. Dette kan hjælpe med at forbedre træningspræstationen, hvilket hjælper dig med at forbrænde flere kalorier hurtigt og i længere tid.

Hvilken type kaffe skal man drikke til vægttab

Den bedste type kaffe at drikke til vægttab er sort kaffe eller med bare en knivspids sødemiddel. Tilføjelse af mælk, fløde eller andre ingredienser tilføjer kalorier, som er flere kalorier, du så skal forbrænde. Også, som med enhver anden mad, er den bedste måde at få den reneste version af kaffe på at vælge økologiske varianter.

Bedste tidspunkt at drikke kaffe til vægttab

Nu ved du, hvordan kaffe kan hjælpe med vægttab, men er der et ideelt tidspunkt at drikke kaffe for at optimere vægttabet? Selvom det kan være gavnligt at drikke kaffe på et hvilket som helst tidspunkt af dagen, så for at få maksimalt udbytte med hensyn til vægttab, bør du huske din livsstil og drikke kaffe i overensstemmelse med det for at få optimalt vægttab. Du skal drikke kaffe på det rigtige tidspunkt, drikke den rigtige mængde og drikke den sammen med maden på den rigtige måde.

Boost dit morgenhumør

Hvis vægttab er dit mål, er det bedste tidspunkt at drikke kaffe om morgenen af ​​flere årsager. For det første vil det at drikke kaffe om morgenen forbedre dit morgenhumør og skubbe stress forbi. Dette kan hjælpe med vægtkontrol, fordi et lavt humør eller stress ofte udløser følelsen af ​​at spise eller snacke usund mad i løbet af dagen af ​​hensyn til komfort.

Energi til træning

Mangel på fysisk aktivitet er en sikker måde at tage på i vægt på din vægttabsrejse. Hvis du ikke bevæger dig ofte, vil du ikke forbrænde overskydende kalorier fra lagret fedt, mad og andre drikkevarer. At drikke kaffe om morgenen vil sandsynligvis give dig mere energi, end hvis du drak den senere på dagen. Dette kan hjælpe med at have mere energi til alle dine daglige opgaver, men i særdeleshed til træning. Kaffe kan være en god motivation, der kan hjælpe dig til at føle dig mere klar til at træne. For de fleste mennesker er det bedre at træne tidligere på dagen både for at forbrænde fedt og fordi motivationen har en tendens til at falde i

Hvad skal du spise til din kaffe

Start din dag med kaffe for at hjælpe vægttab, men undgå ikke at gøre det på tom mave. Spis et let måltid med lavt sukkerindhold og højt indhold af fuldkorn og protein. Drik kaffe, mens du spiser dit lette måltid, eller drik en kop kaffe umiddelbart efter, du har spist. Udfør derefter din morgenøvelse omkring 30 minutter efter morgenmaden.

Konklusion

Vi har gode grunde til at elske kaffe på grund af dens mange fordele, hvoraf en er at hjælpe med vægttab. Kaffe er lavt i kalorier, og koffeinen i kaffe hjælper med at booste dit stofskifte, som forbrænder kalorier mere effektivt. Det booster også dit energiniveau og humør, som begge kan motivere dig til at træne. Det bedste tidspunkt at drikke kaffe er om morgenen, hvor fordelene ved vægttab er størst.

Til det har Newday Coffee den perfekte blend. Vores Happy morning blend er den idealle kaffe om morgen. Med en smagsstyrke på 5/5 og en mørk ristning af bønnen, så giver den dig det energiboost du mangler 😃

Del på:
E-mail

Vil du brygge en bedre kop kaffe?

Find spændende artikler og lækre kaffeopskrifter til din hverdag

28. april 2022

Raspberry White Chocolate Cappuccino                        

En god blanding af den rige smag fra hvid chokolade og den lette frugtsyre fra hindbær, er hvad du får når du laver denne lækre...

15. oktober 2022

Honey Rose Espresso

Hvad er mere sødt romantisk end honning og roser? Ikke noget. Det er hvad. Denne honningrose-espresso er den helt rigtige mængde sødme uden at være...

20. september 2022

Cadbury Creme Egg Frappuccino

Denne sjove frappuccino-opskrift er inspireret af dit favorit stykke påskeslik: Cadbury-chokoladeæg. Denne lækre Frappuccino får dig til at sige farvel til din sædvanlige Starbucks frappuccino....
1 2 3 7

Gå ikke glip af noget

Hold dig opdateret på alt nyt. Få indflydelse på nye produkter (Vi elsker din feedback) og få nyttige tips.

Vær den første som ser nye produkter og vær blandt dem som modtager eksklusive tilbud.
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
info@newdaycoffee.dk+45 70 77 03 03
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
CVR-Nr.: DK-40685065
Fødevarestyrelsens smiley-rapportinfo@newdaycoffee.dk+45 70 77 03 03

Gå ikke glip af noget

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå aldrig glip af nye varer, opskrifter m.m.
chevron-down