fbpx
gratis levering indenfor 1-3 hverdage
logo-black
te
Gratis levering
21. september 2022

Kan kaffebreve bruges til at lave Cold Brew med?

Har du også forelsket dig i den frosne version af den koffeinholdige drik? Og leder du efter en nem og lækker måde at brygge din næste kop kaffe på uden besværet med maskiner eller den dårlige kvalitet af instant kaffe? Ja, så er kaffebreve måske noget for dig!

Cold Brew kaffebreve

Hvorfor er det smart?

Du kender sikkert allerede til alle problemerne forbundet med at lave en god kop kaffe. Det kan tage for længe at male bønnerne. Eller bønnerne holder ikke længe efter du har åbnet pakken, ​​så du er nødt til at blive færdig med din kaffe hurtigt.

Rengøring og oprydningen af alle redskaber kan også være en ubekvem barriere for at tilberede din yndlingsdrik. Men det kan ændre sig, hvis du skifter til kaffebreve. Pakket med nitrogenforsegling for at fastholde smagsnoter og aromaer, samt forlænge kaffens levetid. Lav den lækreste kop kaffe når som helst og hvor som helst.

Kan jeg lave Cold Brew med det?

Ja, selvfølgelig kan du det! Det bliver faktisk ikke lettere end med et kaffebrev.

Forskelle mellem Cold Brew og iskaffe

Hvis du skal lave en god omgang Cold Brew, så skal du simpelt placere dit kaffebrev i en lufttæt beholder, tilføje koldt vand, og lade den stå over natten i 8-12 timer. Det giver den nok tid til at trække alle aromaerne ud af brevet og tilføje en lækker kaffesmag dog uden alt bitterheden. Derefter kan du tilføje din yndlingsmælk, lidt vaniljesirup til at give smag, noget chokoladesauce på toppen og endda også noget flødeis hvis du er i et godt humør!

Iskaffe er endnu lettere at lave, mest fordi det ikke tager den ekstra tid ved at skulle stå i køleskabet over natten. Med iskaffe, brygger du din kaffe med varmt vand som du normalt gør. Dette trækker alle aromaerne ud af kaffen med det samme. Derefter skal kaffen i køleskabet for at køle ned eller du kan hælde den varme kaffe over i et højt glas fyldt med isterninger. Derfra kan du tilføje lidt sirup og mælk afhængig af hvad dine præferencer er.

Hvilken slags kaffe er der Newday Coffee kaffebrevene?

Kaffebønner er nøje udvalgt fra hele verden af, for at lave unikke kaffeblends, der danner nogle udsøgte smagstoner. Tæt på alle kaffeblends består 100% arabica-bønner, for at give den bedste kvalitet og smag.

Kaffen er formalet og hvert blend er blevet ristet på sin egen måde, så der kommer et bredt udvalg af styrker i kaffen. Vi tilbyder kun Fairtrade-certificeret og økologisk kaffe for at sikre den højeste kvalitet og bæredygtig i din oplevelse.

Hvad er Fairtrade?

Fairtrade er et certificeringssystem, der har til formål at sikre, at et fælles sæt standarder overholdes og følges under produktion og distribution af et produkt. For kaffefarmere og arbejdere betyder det sikrere arbejdsforhold og mere retfærdig løn. For forbrugere betyder det etisk producerede produkter af høj kvalitet. Læs mere om Fairtrade her.

Del på:
E-mail

Vil du brygge en bedre kop kaffe?

Find spændende artikler og lækre kaffeopskrifter til din hverdag

28. april 2022

Raspberry White Chocolate Cappuccino                        

En god blanding af den rige smag fra hvid chokolade og den lette frugtsyre fra hindbær, er hvad du får når du laver denne lækre...

15. oktober 2022

Honey Rose Espresso

Hvad er mere sødt romantisk end honning og roser? Ikke noget. Det er hvad. Denne honningrose-espresso er den helt rigtige mængde sødme uden at være...

20. september 2022

Cadbury Creme Egg Frappuccino

Denne sjove frappuccino-opskrift er inspireret af dit favorit stykke påskeslik: Cadbury-chokoladeæg. Denne lækre Frappuccino får dig til at sige farvel til din sædvanlige Starbucks frappuccino....
1 2 3 7

Gå ikke glip af noget

Hold dig opdateret på alt nyt. Få indflydelse på nye produkter (Vi elsker din feedback) og få nyttige tips.

Vær den første som ser nye produkter og vær blandt dem som modtager eksklusive tilbud.
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
info@newdaycoffee.dk+45 70 77 03 03
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
CVR-Nr.: DK-40685065
Fødevarestyrelsens smiley-rapportinfo@newdaycoffee.dk+45 70 77 03 03

Gå ikke glip af noget

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå aldrig glip af nye varer, opskrifter m.m.
chevron-down