fbpx
gratis levering indenfor 1-3 hverdage
logo-black
te
Gratis levering
30. marts 2022

Alt det du kan med Newday Coffee

I denne artikel kan du finde ud af de fordele og muligheder du har på Newday Coffee platformen. Du kan enten se videoen herunder, eller læse dig frem til hvordan du bedst bruger vores platform til at maksimere din oplevelse og skræddersy dit medlemskab efter dit eget behov. Du finder følgende sektioner i artiklen:

  1. Find ud af hvilken kaffe der passer bedst til dig med vores kaffequiz
  2. Referer dine venner og skaf dem 10%
  3. Skift din kaffeblend når du vil
  4. Tilpas din levering til hvad der passer bedst for dig
  5. Udskyd din levering
  6. Find masser af kaffeopskrifter som inspiration
Find ud af hvilken kaffe der passer bedst til dig med vores kaffequiztil at smage anderledes?

Kaffebæltet er det sted, hvor verdens kaffe vokser, og er placeret omkring ækvator, hvor det tropiske klima ligger.

Ligesom du finder kaffe der ikke er ens, så finder du også mennesker som ikke er ens. Og med det, så opstår der forskellige præferencer på kaffe alt efter dit humør på dagen, dine smagspræferencer eller så simpelt som tidspunktet på dagen. Det kan godt være en svær proces at finde lige netop den kaffe du bedst kan lide (måske fordi der er så mange muligheder), men vi har prøvet at gøre det lidt simplere for dig!

Ja, du kan tage vores prøvepakke og få alle vores blends leveret lige til døren og smage dig til din ynglingsblend. Men du kan faktisk også prøve at tage vores kaffequiz i stedet og lade den bestemme hvilken blend du skal modtage. Den bestemmer nemlig ud fra dine svar på nogle få spørgsmål, som det tidspunkt du f.eks. drikker kaffen eller styrken du ønsker kaffen i.

Spring direkte til Newday Coffee kaffequiz og find din ynglingsblend.

Referer dine venner og skaf dem 10%

Det ikke en hemmelighed at de fleste godt kan lide at drikke en god kop kaffe for dem selv, på farten eller om morgen, men en ting der gør kaffe, så fantastisk er at det også bringer mennesker sammen. Hvad er bedre en at sidde på en hyggelig Café eller hjemme i stuen, med sine venner eller sin familie? Hos Newday Coffee er vi godt klar over dette, hvilket er derfor vi ville gøre det nemmere for dig at nyde vores skønne kaffe med dem du holder af.

Du kan inde på din profil finde en url, som automatisk tilføjer 10% til dine venners ordre når de køber hos os. Du kan endda bruge den selv hvis du har lyst 😊

Gå til din Newday Coffee profil her

Skift din kaffeblend når du vil 

Brasilien er det største kaffeproducerende land i verden, og det har de været i knap 150 år. De producerer omkring 30% af

Ligesom med vores holdninger, så kan vores smagspræferencer godt ændre sig 😊 Vi har alle et eller andet vi hadet som barn, men som vi i dag godt kan lide. Af den årsag, så skulle Newday Coffee gøre det nemt for dig at skifte din mening angående din yndlings kaffeblend.  

Du kan nemlig inde på din profil skifte den kaffevariant du har valgt til dit abonnement. Det vil sige, at du ikke behøver at nøjes med en slags, men faktisk kan variere alt efter hvad du føler for! Det synes vi selv er pænt smart.

Gå til din profil her og vælg det abonnement du vil have ændret.

Tilpas din levering til hvad der passer bedst for dig

Vi har forsøgt at gøre det så fleksibelt som muligt for dig når du skal have et abonnement hos Newday Coffee. Derfor har vi som en start gjort det muligt at, du kan få leveret vore fantastiske kaffe hver 4., 8. eller 12. uge.

Vi synes dog at det ikke var nok. Hvad nu hvis du var på ferie eller simpelt ikke manglede kaffe den dag, så skulle du også kunne ændre det. Derfor, for at gøre dit abonnement mere fleksibelt, kan du inde på din profil også tilpasse din levering ved at vælge den dato du ønsker at modtage din kaffe.

Udskyd din levering

Ikke nok med du kan vælge den dato du vil have din kaffe leveret, så kan du mere simpelt også bare udskyde din levering.

Bare gå ind på din profil, vælg det abonnement du vil ændre i, og udskyd det antal uger du vil.

Find masser af kaffeopskrifter som inspiration

Inde på https://newdaycoffee.dk/opskrifter/ kan du finde en masse inspiration til din næste kop kaffe. Er du til iskaffe, varm kaffe eller Cold Brew? Så har vi en opskrift til dig.

Vi vil gøre vores bedste for at give den optimale kaffeoplevelse, hvilket er derfor vi jævnligt kommer med nye opskrifter, nyheder eller artikler som du kan følge med i!

Del på:
E-mail

Vil du brygge en bedre kop kaffe?

Find spændende artikler og lækre kaffeopskrifter til din hverdag

28. april 2022

Raspberry White Chocolate Cappuccino                        

En god blanding af den rige smag fra hvid chokolade og den lette frugtsyre fra hindbær, er hvad du får når du laver denne lækre...

15. oktober 2022

Honey Rose Espresso

Hvad er mere sødt romantisk end honning og roser? Ikke noget. Det er hvad. Denne honningrose-espresso er den helt rigtige mængde sødme uden at være...

20. september 2022

Cadbury Creme Egg Frappuccino

Denne sjove frappuccino-opskrift er inspireret af dit favorit stykke påskeslik: Cadbury-chokoladeæg. Denne lækre Frappuccino får dig til at sige farvel til din sædvanlige Starbucks frappuccino....
1 2 3 7

Gå ikke glip af noget

Hold dig opdateret på alt nyt. Få indflydelse på nye produkter (Vi elsker din feedback) og få nyttige tips.

Vær den første som ser nye produkter og vær blandt dem som modtager eksklusive tilbud.
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
info@newdaycoffee.dk+45 70 77 03 03
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
CVR-Nr.: DK-40685065
Fødevarestyrelsens smiley-rapportinfo@newdaycoffee.dk+45 70 77 03 03

Gå ikke glip af noget

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå aldrig glip af nye varer, opskrifter m.m.
chevron-down