fbpx
gratis levering indenfor 1-3 hverdage
logo-black
te
Gratis levering
20. april 2022

7 gaveidéer til din mor på mors dag

Mors dag nærmer sig og du har helt sikkert ikke fået købt en gave til hende endnu😮Bare rolig. Du kan her få 7 gaveideer til at inspirere dig godt på vej.

7 gaveideer til din mor på mors dag
1. Spaophold

En spa-dag er noget nær den bedste mors dag gave (og forkælelse!) for en travl mor, der fortjener noget lidt ud over den klassiske morgenmad på sengen. En spa-dag behøver ikke nødvendigvis være en tur landet rundt for at finde det fineste og dyreste, men bare et hyggeligt og roligt sted, hvor der kan afkobles fra hverdagen, og nydes en dejlig massage.

2. Yoga klasse

En yoga klasse er lidt sjovere end den traditionelle mors dag gave, og tilbyder i stedet en oplevelse som kræver lidt ekstra for dem, som ikke har prøvet det før. En yoga klasse kan slippe anspændelser løs og frigør sindet fra bekymringer. Det tænder måske endda også en lyst i din mor for yoga, og giver hende en ny hobby 😊

3. Personligt smykke

Et personligt smykke som mors dag gave, siger ikke mindre end 'Jeg elsker dig' på en klar og tydelig måde. Det giver et indtryk af, at der har indgåede overvejelser i gaven og der er lagt kærlighed i det.

4. En god bog

Det er her du skal vise hvor godt du kender din mor. For kun dig, kan anbefale eller finde en bog som lige netop din mor vil elske at fordybe sig i. Det vil også bevise endnu engang over for din mor, hvor meget hendes barn holder af hende😍

5. Blomster

Kan ALLE mødre ikke godt lide blomster? Jeg ved ikke om det er en myte eller fakta, men det ikke for sjov at blomster har været en fortrukken mors dag gave i al evighed. Og du ved helt sikkert allerede i forvejen, hvilke blomster din mor elsker!

6. Bodylotion

Bodylotion er altid en god gave, for man står altid og mangler det lige når man skal bruge det. Giv din mor en frisk bodylotion (måske en hun allerede selv har købt før), og vis at du er opmærksom på hvad hun selv godt kan lide.

7. Parfume

Giv din mor noget hun sikkert altid bruger. Parfume!🥰En lækker, duftrig parfume som hun vil elske når den kommer fra dig.

8. EKSTRA: Kvalitetskaffe fra Newday Coffee

Giv din mor noget lækkert kaffe og et løfte om at i skal nyde det sammen😋For mødre elsker kvalitetstid sammen med deres barn/børn! Og vil helst sikkert sætte pris på at du vil servere en lækker kop kaffe til hende, som i kan nyde sammen over frokostbordet.

Afrundning

Vi håber du har kunne drage inspiration fra en af de her mors dag gaver. Vi fejrer mors dag, som en hyldest til vores alles dejlige mødre, for at vise dem at deres hårde arbejde ikke går uset hen. Det er en påmindelse til os selv, at mødre fortjener alt den kærlighed, som de selv giver.

Del på:
E-mail

Vil du brygge en bedre kop kaffe?

Find spændende artikler og lækre kaffeopskrifter til din hverdag

28. april 2022

Raspberry White Chocolate Cappuccino                        

En god blanding af den rige smag fra hvid chokolade og den lette frugtsyre fra hindbær, er hvad du får når du laver denne lækre...

15. oktober 2022

Honey Rose Espresso

Hvad er mere sødt romantisk end honning og roser? Ikke noget. Det er hvad. Denne honningrose-espresso er den helt rigtige mængde sødme uden at være...

20. september 2022

Cadbury Creme Egg Frappuccino

Denne sjove frappuccino-opskrift er inspireret af dit favorit stykke påskeslik: Cadbury-chokoladeæg. Denne lækre Frappuccino får dig til at sige farvel til din sædvanlige Starbucks frappuccino....
1 2 3 7

Gå ikke glip af noget

Hold dig opdateret på alt nyt. Få indflydelse på nye produkter (Vi elsker din feedback) og få nyttige tips.

Vær den første som ser nye produkter og vær blandt dem som modtager eksklusive tilbud.
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
info@newdaycoffee.dk+45 70 77 03 03
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
CVR-Nr.: DK-40685065
Fødevarestyrelsens smiley-rapportinfo@newdaycoffee.dk+45 70 77 03 03

Gå ikke glip af noget

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå aldrig glip af nye varer, opskrifter m.m.
chevron-down