fbpx
gratis levering indenfor 1-3 hverdage
logo-black
te
Gratis levering
28. juli 2022

7 forfriskende Cold Brew iskaffeopskrifter du kan nyde i sommerferien

Sommeren er for mange mennesker den bedste sæson på året. Og helt ærligt, hvordan kan nogen være uenige? Det varme vejr betyder lange dage, picnic på stranden, sjove grillfester og afslapning ved poolen. Med det varme vejr er det den perfekte undskyldning for folk til at give sig til en række iskaffeopskrifter og Cold Brew kaffeopskrifter. Hvis du planlægger at være vært for sammenkomster eller fester i sommermånederne, så prøv nogle af disse spændende sommerinspirerede kaffeopskrifter. Ikke alene vil disse opskrifter holde alle kølige på varme dage, men din familie og venner vil blive overrasket over, hvor lækre, forfriskende og ligefrem kreative dine kaffeopskrifter kan være.

7 forfriskende Cold Brew iskaffeopskrifter du kan nyde i sommerferien

Læs med nedenfor for at se 7 koldbryggede opskrifter, som du kan lave i sommerferien.

1. Lemonade iskaffe

Hold fast. Lemonade iskaffe? Ja, det er virkelig en ting. Kaffe med sød smag er ofte et hit til fester om sommeren. Denne kaffe er både forfriskende og frisk i smagen. Citronernes syrlighed sammen med sukkerets subtile sødme tilføjer et dejligt pift og en unik smag til noget, der ellers bare ville være en normal koldbrygget drik. Samle dine venner på terrassen med denne drink med noget godt musik, og nyd en perfekt sommerdag!

Det skal du bruge:

● 1 kop kaffe (koldbrygget eller brygget efter at det når stuetemperatur)

● ½ kop appelsinjuice

● ⅓ kop citronsaft, friskpresset

● ⅓ kop honning

● Cirka 2 kopper isterninger

Denne opskrift er så simpel som at blande alle ingredienserne sammen i en blender!

1. Bland kaffe, appelsinjuice, citronsaft og honning i et glas og rør rundt. Du kan bruge en shaker eller blender for at gøre det nemmere at mixe honningen sammen med det andet.

2. Server i høje glas, halvt fyldt med isterninger.

Og bare sådan er denne opskrift komplet. Giv denne forfriskende limonadekaffe en chance for at se, hvor lækker den kan være! Du og dine gæster vil ikke blive skuffet.

2. The Wild Child iskaffe

Alle de fremmødte voksne vil med garanti få fat i deres indre barn med denne sjove kaffeopskrift! Ikke alene er det sjovt at se på, men det smager guddommeligt. En klat is og tivoli drys vil helt sikkert sætte smil på alles ansigter.

Det skal du bruge:

• 1 kop Starbucks usødet iskaffedrik

• 1 klat flødeskum

• Tivoli drys

Hvordan laver man:

1. Fyld et glas med is og dæk med usødet iskaffedrik.

2. Top kaffen med en klat flødeskum og pynt med tivoli drys.

Og det er det! Denne sjove drink vil holde alle tilfredse! Vil du gøre det børnevenligt? Skift kaffen ud med noget mælk eller te.

3. Vegansk Iced Cinnamon Mocha

At have en vegansk mulighed som en godbid om sommeren er altid rart for de venner og familie, der er plantebaserede. Men denne opskrift er så lækker, at selv ikke-mejerifolk vil elske den! Sojamælk, kanel og chokolade er stjernen i denne genopfriskning.

Det skal du bruge:

● 2 shots espresso, se bemærkningerne nedenfor

● 1-2 kopper sojamælk eller anden ikke-mejerimælk (kokos eller mandel)

Chokolade sauce:

● 1,5 spsk. kakaopulver, usødet

● 3 spsk. ren ahornsirup

● 1/8 tsk cayennepeber

● 1/8 tsk stødt kanel

● isterninger

Hvordan laver man:

Sådan laver du chokoladesauce:

1. Kom alle ingredienser til chokoladesaucen i en lille skål.

2. Bland godt med en ske, indtil alt kakaopulveret er helt inkorporeret i ahornsiruppen (du skal muligvis blande et stykke tid, men bare rolig, det vil komme godt sammen).

Sådan tilberedes ismokka:

1. Tilsæt 2 shots varm espresso i chokoladesaucen og bland godt.

2. Fordel chokolade/espressoblandingen ligeligt i to glas fyldt halvt med is.

3. Hæld din yndlingsmælk uden mælk på toppen og nyd!

Nu hvor du ved, hvordan du laver dette, er dine sommerbrunchdage blevet så meget bedre! Den klassiske kombination af kanel og chokolade er et must have på din kaffeopskriftsliste😊

4. Fransk Vanilje Latte

Vanilje er en smag, der nydes af mange gennem hver sæson, men der er noget ved at have en god gammel fransk vanilje latte om sommeren! Denne klassiske kombination af kaffe og fransk vaniljesmag vil helt sikkert blive elsket af alle dine gæster. Denne latte er en overbærende godbid, der passer perfekt til sommerens brunchfavoritter. Giv denne enkle franske vanilje latte en chance og se selv!

Det skal du bruge:

● Vanilje latte disc (til din espressomaskine)

● 3 spsk. fløde

● 3 tsk brun farin

● 6 tsk flødeskum

● Kanel

● Kanelstang (valgfrit)

Hvordan laver man:

*Til denne opskrift skal du bruge en espressomaskine.

1. Pisk eventuelt frisk fløde op.

2. Bryg din vanilje latte-skive i din espressomaskine.

3. Rør fløde og farin i.

4. Top det af med lidt flødeskum og drys med kanel. Hvis det ønskes, kan du bruge en kanelstang på toppen for et luksuriøst udseende.

Det vidunderlige ved denne franske vanilje latte er, hvor simpel den er! Denne opskrift er et glimrende valg til sommerfestligheder, hvis du har mange gæster, fordi det overhovedet ikke tager meget tid at forberede. At lave denne opskrift i en Mason jar er en måde at få det til at se superappetitligt ud.

5. Cold Brew Float

Hvem elsker ikke is? Denne opskrift med to ingredienser har to ting, som alle elsker: Kaffe og is! Det er så enkelt, at alle kan klare det. Opskriften på Cold Brew float er perfekt til en varm sommerdag.

 Det skal du bruge:

● 1 kop Cold Brew (Hint: Newday Coffee single-serve kaffebreve gør det ekstra nemt for dig at brygge en god kop Cold Brew)

● Vaniljeis

● Flødeskum

Hvordan laver man:

1. Kom 2-3 kugler vaniljeis i et højt glas.

2. Fyld med koldt brygget kaffe.

Der er ingen regler for ikke at have kaffe som dessert også, vel? Denne Cold Brew float er en meget eftertragtet sommerdessert og drink alt i ét glas. Seriøst, sørg for at lave dette mindst en gang om sommeren!

6. Mint Cold Brew Iced Latte

Denne koldbryggede kaffeopskrift adskiller sig fra de andre kaffeopskrifter på listen, fordi den fokuserer på den unikke smag af mynte frem for sødme. Denne kold brygget opskrift er perfekt til dem, der leder efter en påskeinspireret drink, der ikke er supersød. Mynte, parret med Cold Brew, giver en forfriskende kombination!

Det skal du bruge:

● 1 kop vand

● 1 kop sukker

● Koldbrygget kaffe

● Friske mynteblade

● Mælk, fløde eller en anden mejeri-erstatning

Hvordan laver man:

1. For at lave simpel sirup, kom vand og sukker sammen i en gryde. Sæt det over medium varme og lad det simre i cirka 10 til 15 minutter. Når sukkeret er helt opløst, kan du tage det af.

2. Hæld i et glas og lad det køle helt af.

3. Brug allerede brygget koldbrygget kaffe (købt i butikken) eller bryg selv, hvis du har tid.

4. For at samle denne drink skal du tilføje 3 til 4 mynteblade til bunden af ​​et glas. Bland bladene lidt for at frigive smagen. Læg isterninger oven på glasset, og fyld derefter glasset med koldbrygget kaffe.

5. Tilsæt et skvæt af den simple sirup du har lavet, alt efter din ønskede sødme.

6. Tilsæt ønsket mængde fløde eller mælk og nyd!

Mynte bruges ikke ofte i koldbrygget kaffe, men det passer fint sammen i denne blanding. Denne forfriskende kombination af mynte og koldbrygget kaffe er den perfekte kaffeopskrift til sommeren. Denne opskrift er let at tilpasse og kan også tilpasses unikt til dine præferencer for fløde og sukker!

7. Kaffe Cocktail

De voksne vil elske at skulle undlade at vælge mellem kaffe og alkohol om sommerens eftermiddage! Denne opskrift kræver din yndlingskaffe og din foretrukne mørke spiritus. Sammen laver de en absolut guddommelig, sød cocktail.

 Det skal du bruge:

● 2 oz bourbon

● ½ oz Cold Brew

● ½ oz simpel sirup

● 2 skvæt appelsin bitter

● 1 streg Angostura bitters

● Chokoladebittere (målt efter smag)

Hvordan laver man:

1. Tilsæt alle ingredienser i et røreglas.

2. Rør, indtil det er afkølet og indarbejdet.

3. Si over i drikkeglas og pynt med citron- eller appelsinbåd.

4. Nyd denne overbærende kaffeopskrift!

Boom, du er færdig. Og vær ikke genert! Kombiner din yndlings kolde bryg og bourbon sammen for at lave et spin af denne klassiske cocktail.

Disse 7 kaffeopskrifter er perfekte til at nyde i sommerferien. Uanset om du vil lave noget sjovt for både børn og voksne som The Wild Child, eller om du vil holde det klassisk med en fransk vanilje latte, er der så mange varianter! Prøv nogle af disse sommerferieinspirerede kaffeopskrifter for at imponere dine gæster i disse varme måneder!

Hvis du er mere nysgerrig på kaffeopskrifter, så kan du også læse vores artikel, 3 gode iskaffe opskrifter du skal prøve.

Kilder:

Del på:
E-mail

Vil du brygge en bedre kop kaffe?

Find spændende artikler og lækre kaffeopskrifter til din hverdag

28. april 2022

Raspberry White Chocolate Cappuccino                        

En god blanding af den rige smag fra hvid chokolade og den lette frugtsyre fra hindbær, er hvad du får når du laver denne lækre...

15. oktober 2022

Honey Rose Espresso

Hvad er mere sødt romantisk end honning og roser? Ikke noget. Det er hvad. Denne honningrose-espresso er den helt rigtige mængde sødme uden at være...

20. september 2022

Cadbury Creme Egg Frappuccino

Denne sjove frappuccino-opskrift er inspireret af dit favorit stykke påskeslik: Cadbury-chokoladeæg. Denne lækre Frappuccino får dig til at sige farvel til din sædvanlige Starbucks frappuccino....
1 2 3 7

Gå ikke glip af noget

Hold dig opdateret på alt nyt. Få indflydelse på nye produkter (Vi elsker din feedback) og få nyttige tips.

Vær den første som ser nye produkter og vær blandt dem som modtager eksklusive tilbud.
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
info@newdaycoffee.dk+45 70 77 03 03
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
CVR-Nr.: DK-40685065
Fødevarestyrelsens smiley-rapportinfo@newdaycoffee.dk+45 70 77 03 03

Gå ikke glip af noget

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå aldrig glip af nye varer, opskrifter m.m.
chevron-down