fbpx
gratis levering indenfor 1-3 hverdage
logo-black
te
Gratis levering
31. maj 2022

5 fantastiske kaffeopskrifter du kan lave med en French Press

En French Press er en speciel måde at lave kaffe på, som udvinder kaffen i varmt vand. I modsætning til traditionelle dryp-kaffebryggesystemer, som passerer varmt vand gennem malet kaffe, opbløder en French Press kaffen i vand over flere minutter. Begge metoder til at brygge kaffe har deres fordele og ulemper, selvom mange kaffekendere foretrækker den dristige og fyldige smag som en French Press giver.

5 fantastiske kaffeopskrifter du kan lave med en French Press

Inden du går i gang med at lave de forskellige French Press kaffeopskrifter, så kan du læse vores blogindlæg, Sådan laver du den perfekte French Press kaffe, og få god inspiration til at gøre din stempelkande kaffe endnu bedre!

Spring direkte til afsnit

French Press-kaffe kræver mere arbejde end en automatisk drypkaffemaskine, derved kan den give dig mere fleksibilitet til at tilberede din kaffe, som du ønsker. Til gengæld står du tilbage med en perfekt kop kaffe til at nyde. Her er fem gode kaffeopskrifter, du kan lave med din French Press.

1. French Press Iskaffe

Selvom en kop varm kaffe nok er det første du kommer til at tænke på, når du finder din French Press frem, så kan den også godt bruges til at lave en lækker kop iskaffe i stedet. Iskaffe er en fornøjelig og lækker lækkerbisken hele året rundt, selvom den oftest nydes i varmere måneder. Prøv denne French iskaffe, når vi nærmer os foråret!

Det skal du bruge:
 • 1/3 kop hele kaffebønner
 • 1 ½ dl koldt vand
 • Is
 • Mælk
 • Sødemiddel, hvis det ønskes
 • En kaffekværn
 • French Press

Hvordan laver man:

1. Start med at male 1/3 af hele kaffebønner, indtil de er grove nok til at blive filtreret af din French Press.

2. Kombiner den malede kaffe og vand i din French Press. Hæld den malede kaffe i den French Press og top med 1 ½ kop koldt vand.

3. Rør godt rundt, indtil det er helt blandet. Sæt låg på din French Press og lad den stå natten over i køleskabet. Lad vær med at trykket stemplet ned, så kaffen kan trænge ind i vandet, mens du sover!

4. Om morgenen har du perfekt, allerede kold iskaffe. Fyld et glas med kaffe, isterninger og så meget mælk, som du nyder. Tilsæt eventuelt noget sukker eller andre sukkererstatninger. God fornøjelse!

Denne enkle French Press-iskaffe er enkel og lækker. Du vil elske den fyldige, rige iskaffe denne opskrift giver. At starte med hele kaffebønner af høj kvalitet vil få denne opskrift til nå sit fulde potentiale.

2. French Press Vanilje Cappuccino

Denne opskrift lyder måske kompliceret, men den er hurtig og enkel at lave! Denne opskrift har den klassiske smag af vanilje parret med lækker, skummet mælk på toppen. Denne opskrift kan tilpasses til din unikke kaffesmag ved at tilføje mere eller mindre mælk eller vaniljesmag, alt efter ønske.

Det skal du bruge:
 • 1 kop sødmælk
 • Kogende vand
 • 1 kop af dine yndlingskaffebønner
 • Mælkeskummer
 • Kaffekværn
 • Vaniljesmag

Hvordan laver man:

1. Start med at varme 1 kop sødmælk op i en gryde. Varm på mellemstor gryde, men må ikke koge. Mens din mælk opvarmes, kværn dine kaffebønner. Tilføj den malede kaffe til din French Press.

2. Tilsæt derefter 3 ½ kopper varmt kogende vand og læg låget ovenpå. Lad det trække til 3 til 4 minutter, og tryk derefter langsomt stemplet ned.

3. Tag mælken af ​​varmen. Brug mælkeskummeren til at skumme mælken ved høj hastighed.

4. Tilsæt skummet mælk oven på hver kop kaffe. Tilføj enhver form for vaniljesmag, du ønsker. Nyd denne lækre French Press vanilje cappuccino!

Som du kan se, kan denne enkle French Press vanilje cappuccino piskes op på kun få minutter. Hvis vaniljesmag ikke er din ting, skal du blot ændre denne opskrift ved at tilføje forskellige typer smagsstoffer. Hasselnød er en anden god smagskombination at prøve!

3. French Press Latte

Brug din French Press til at piske en lækker latte op. Bruger du altid tid på Starbucks eller andre kaffebarer? Du vil være i stand til at lave en latte lige så god som din foretrukne lokale kaffebar med denne nemme French Press-latte-opskrift.

Det skal du bruge:
 • 4 spiseskefulde malet kaffe
 • Frisk, filtreret vand
 • 1 kop mælk
 • French Press
 • Mælkeskummer

Hvordan laver man:

1. Tilføj 4 spiseskefulde malet kaffe til din French Press.

2. Hæld vand i din French Press. Mængden af ​​vand, du skal bruge, afhænger af, hvor mange portioner du gerne vil lave.

3. Rør kaffen og vandet. Lad din kaffe brygge i din French Press i 4 minutter. Tryk stemplet ned.

4. Forbered din skummet mælk ved hjælp af enhver form for mælk (1 kop). Du kan også bruge soja- eller mandelmælk.

5. Fyld kaffekrus halvt med friskbrygget kaffe fra din French Press. Hæld en lille mængde af den skummet mælk ovenpå.

Denne enkle latte kræver begrænsede ingredienser, men kommer alligevel smukt ud! Denne opskrift kan tilpasses med mange smagsvarianter eller typer mælk, afhængigt af dine kostpræferencer og behov. For at tilføje en ekstra smag, tilsæt vanilje, honning eller kanel for et ekstra twist.

4. Honningkage French Press Coffee

Denne lækre French Press kaffeopskrift er den perfekte vintergodbid. Varm op fra det brutale kolde vejr med denne vinterinspirerede kaffeopskrift med den nostalgiske smag af honningkager.

Det skal du bruge:
 • 3 spsk. malet kaffe
 • 1 tsk kanel
 • ¼ tsk malet muskatnød
 • ½ tsk malet ingefær
 • 1 spsk. melasse
 • Kogende vand
 • Varm mælk

Hvordan laver man:

1. Kombiner alle ingredienser, undtagen mælk og vand, i din French Press. Tilsæt kogende vand og lad det trække med låg i 4 minutter

2. Tryk stemplet ned og hæld kaffe i en kop.

3. Tilsæt så meget eller så lidt varm mælk som ønsket.

Denne opskrift er så enkel, men alligevel så lækker. Den unikke kombination af krydderier som ingefær og kanel, parret med melasse, giver den mest perfekte honningkagesmag. For virkelig at komme i ånden, drik denne lækre honningkage French Press kaffe med en friskbagt honningkage!

5. Orange French Press Coffee

Skift tingene op fra din sædvanlige morgenkaffe med en Orange French Press Coffee! Kombinationen af ​​kaffe og appelsinsmag er helt sikkert unik, men du vil blive overrasket over, hvor perfekt disse to smagsvarianter passer sammen. Nyd denne appelsin kaffedrik som erstatning for din morgenkaffe eller som en eftermiddagsforkælelse for at opmuntre dig!

Det skal du bruge:
 • 2 spsk malet kaffe
 • 1 tsk appelsinskal
 • 1 kop kogende vand
Hvordan laver man:

1. Hæld den malet kaffe og appelsinskal i bunden af ​​din French Press.

2. Vent på, at dit kogende vand falder til ro et øjeblik, og hæld derefter vandet over kaffe-appelsin-skal blandingen.

3. Rør godt rundt. Lad det trække i 5 minutter, og sænk derefter langsomt stemplet.

4. Hæld kaffen i et krus og nyd!

Denne enkle kaffeopskrift bruger rig French Press kaffe parret med appelsinskal smag. Tilføj mælk, af enhver type, såvel som enhver type sødemiddel til denne lækre kaffe for at nyde. Denne opskrift kan også laves som en iskaffe.

Disse fem gode kaffeopskrifter med en French Press er enkle at lave og lækre! Uanset om du ønsker at nyde en kold iskaffe, eller en klassisk varm kaffe eller latte, vil disse enkle opskrifter hjælpe dig med at få mest muligt ud af din French Press.

Ligesom med en French Press, så opbløder det varme vand også Newday Coffees unikke kaffebreve. Det gør derfor at kvaliteten fra en French Press også kan findes i vores kaffebreve, dog uden behovet for en stempelkande😃
Hvis du er i tvivl om du skal prøve vores lækre kaffe, så kan du altid tage vores prøvepakke, og få alle vores varianter leveret hjem til dig.

Del på:
E-mail

Vil du brygge en bedre kop kaffe?

Find spændende artikler og lækre kaffeopskrifter til din hverdag

28. april 2022

Raspberry White Chocolate Cappuccino                        

En god blanding af den rige smag fra hvid chokolade og den lette frugtsyre fra hindbær, er hvad du får når du laver denne lækre...

15. oktober 2022

Honey Rose Espresso

Hvad er mere sødt romantisk end honning og roser? Ikke noget. Det er hvad. Denne honningrose-espresso er den helt rigtige mængde sødme uden at være...

20. september 2022

Cadbury Creme Egg Frappuccino

Denne sjove frappuccino-opskrift er inspireret af dit favorit stykke påskeslik: Cadbury-chokoladeæg. Denne lækre Frappuccino får dig til at sige farvel til din sædvanlige Starbucks frappuccino....
1 2 3 7

Gå ikke glip af noget

Hold dig opdateret på alt nyt. Få indflydelse på nye produkter (Vi elsker din feedback) og få nyttige tips.

Vær den første som ser nye produkter og vær blandt dem som modtager eksklusive tilbud.
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
info@newdaycoffee.dk+45 70 77 03 03
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
CVR-Nr.: DK-40685065
Fødevarestyrelsens smiley-rapportinfo@newdaycoffee.dk+45 70 77 03 03

Gå ikke glip af noget

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå aldrig glip af nye varer, opskrifter m.m.
chevron-down