På en varm sommerdag, når stranden kalder, kan iskaffe være den perfekte måde at køle ned på, samtidig med at du får dit koffein-fix. Men det ikke din skyld, hvis det bliver din foretrukne drink, uanset vejret. Der er ingen regler, når det kommer til at drikke iskaffe, undtagen hvad der virker bedst for dig. Der er ingen perfekt årstid, og der er ingen perfekt time. Nyd din hvor som helst, når som helst på dagen eller natten, uanset hvad du vælger. For at få dig i humør har vi lavet en liste over fem af de bedste iskaffe-opskrifter.
Spring direkte til følgende opskrifter:
What a way to start your day! Du elsker iskaffe, men hader den måde, den kan ende med at smage fortyndet eller overdrevent bitter, så er Cold Brew Coffee noget for dig. Det er også hovedingrediensen i mange iskaffe-opskrifter, så jo før du lærer at lave den, jo bedre! Du kan bruge en koldbrygmaskine, hvis du har en, men enhver stor beholder duer. Du får brug for:
Kværn bønnerne til mellemgrove. Læg i en beholder og tilsæt vandet. Dæk beholderen til og lad den trække natten over eller i mindst 10 timer. Si og opbevar i køleskabet indtil det skal bruges.
Den langsomme infusion trækker den vidunderlige kaffesmag ud af bønnerne, men efterlader det meste af bitterheden og syren. Det betyder, at koldbrygget kaffe næsten smager sødt, hvilket gør den perfekt til iskaffe. Tilføj mælk, is eller en af dine andre favoritter og nyd!
Iced Caramel Macchiato er den perfekte drink, når du har brug for et energiboost midt om dagen.
Hæld først vaniljesiruppen, derefter mælken og derefter isen, i et højt glas. Tilsæt espressoen. Dryp til sidst lidt karamelsauce på toppen. Nyd det uden at blande eller røre.
For en Upside Down Caramel Macchiato skal du blot vende rækkefølgen af ingredienserne - karamelsaucen kommer i bunden af glasset, derefter espressoen efterfulgt af mælk og is og til sidst vaniljesiruppen.
Dette er den perfekte drink efter frokost!
Til Vaniljecreme Topping:
Rør kaffen, mælken og 1 spsk vaniljesirup sammen.
Brug en håndholdt mælkeskummer til at lave vaniljecremetoppen ved at piske fløden og 1 tsk vaniljesirup sammen, indtil den tykner.
Kom isen i et glas og hæld vaniljelatten heri. Hæld cremen ovenpå og nyd!
Kaffe fra en fransk presse nydes bedst, når du slapper af hen over middag.
Tilbered kaffen med det varme vand i en fransk presse. Lad det trække i 4 minutter og tryk stemplet ned for at si.
Hæld den sødede kondenserede mælk i en kop. Tilsæt kaffen fra den franske presse til den kondenserede mælk. Rør for at kombinere. Tilsæt isen og nyd!
Den perfekte drink til en varm midsommernat.
Pisk instant kaffe, vand, chokoladesirup og sukker sammen. (Du kan bruge en håndholdt mælkeskummer.) Tilsæt fløden og pisk mokkaen, indtil den tykner.
Kom isen i et glas og hæld mælken over. Hæld pisket mokka på mælken og isen. Server straks og rør rundt inden du drikker.