fbpx
gratis levering indenfor 1-3 hverdage
logo-black
te
Gratis levering
12. april 2022

7 kaffeopskrifter du kan nyde i påsken

For mange mennesker er påsken en tid for samvær med venner og familie. Endnu bedre, det markerer virkelig starten på forårssæsonen, der nærmer sig omkring os. Med det varmere vejr begynder folk at forkæle sig mere med sjove iskaffe-og kolde kaffeopskrifter. Hvis du planlægger at invitere familie eller venner over denne påske, så prøv en af ​​disse spændende påskeinspirerede kaffeopskrifter. Dine gæster vil blive overrasket over disse lækre kaffeopskrifter inspireret af påskeklassikere.

Spring direkte til følgende opskrifter:

Lækker kaffe med mælk
Cadbury Creme Egg Frappuccino

Denne sjove frappuccino-opskrift er inspireret af dit favorit stykke påskeslik: Cadbury-chokoladeæg. Denne lækre Frappuccino får dig til at sige farvel til din sædvanlige Starbucks frappuccino. Det er en kop iskaffe, der er perfekt til at servere til påskesammenkomster. Cadbury Creme Egg Frappuccino bruger ægte Cadbury cremeæg opdelt i stykker!

Det skal du bruge:

 • 2 shots espresso (afkølet)
 • ¼ kop sødmælk
 • 3 spsk. sødet, kondenseret mælk
 • 2 kopper isterninger
 • 2 Cadbury Creme Æg (brudt fra hinanden i stykker)
 • Flødeskum
 • Chokoladespåner

Hvordan laver man:

Denne opskrift er så simpel som at blande alle ingredienserne sammen i en blender!

1. Bland godt, indtil det er helt glat.

2. Efter at have hældt i glas, top med flødeskum og chokoladespåner for en smuk præsentation.

Prøv denne Cadbury-æg-inspirerede iskaffe-opskrift for selv at se, hvor lækker den kan være! Hvis du ikke har en espressomaskine, kan du i stedet erstatte espressoshotsene med koldbrygget kaffe.

Newday Coffee har gjort det ekstremt nemt for dig at lave en koldbrygget kaffe. Det eneste du skal bruge er et af vores kaffebreve

Hvid Chokolade Cappuccino

Mange mennesker forkæler sig med forskellige typer hvid chokolade omkring påsketid. Denne opskrift på hvid chokolade cappuccino er en publikumsbehager, der kan tilføje et særligt touch til din påskebrunch. Endnu bedre, denne opskrift kræver kun to ingredienser, for at piske en lækker cappuccino sammen til alle dine gæster. Den enkle kombination af hvid chokolade med cappuccino giver en overbærende drik.

Lækker hvid chokolade cappucino

Det skal du bruge:

 • 1 kop cappuccino
 • 1 spsk. hvid chokolade
 • Fløde, hvis det ønskes

Hvordan laver man:

1. Start med at brygge en kop cappuccino. (Skummet varm mælk og espressoshot)

2. Tag din yndlings hvide chokolade og hak den fint. Du skal bruge cirka en spiseskefuld finthakket hvid chokolade.

3. Rør cappuccino og hakket hvid chokolade godt sammen.

4. Du kan tilføje fløde på toppen ved hjælp af en mælkeskummer, hvis det ønskes.

Denne cappuccinoopskrift med hvid chokolade er den perfekte kombination af kaffesmag og en yndlingspåskegodbid: hvid chokolade. Sæt denne cappuccino sammen med dine foretrukne påskebrunch for en lækker kombination.

Sød lavendel Latte

Påsketid kræver sjove, livlige og pastelfarver: ligesom lavendel! Denne unikke latte bruger en super unik kombination af kaffe med lavendel. Ikke alene er denne kombination af smagsoplevelser perfekt til en påskebrunch, det endelige produkt er meget nemmere at skabe, end det lyder! Denne latte kan justeres enten sødere eller mindre sød, afhængigt af dine personlige kaffepræferencer.

Det skal du bruge:

 • ¼ kop tørret lavendel
 • ½ kop sukker
 • ½ kop vand
 • ½ kop mælk efter eget valg
 • 230ml stærk kaffe eller et espressoshot
 • 2 spsk. lavendelsirup (se trin et)

Denne opskrift kræver noget kaffeudstyr, så før du begynder, skal du være sikker på, at du har: 2 små gryder, en si, et piskeris, målekopper, espressomaskine, mælkedamper og krus.

Hvordan laver man:

1. Det første trin er at lave lavendelsiruppen, der bruges til denne drik. Kombiner lavendel og vand i en lille gryde, og bring det i kog. Når det har kogt, reducer du varmen til et simre og bland i 3 til 4 minutter. Lad blandingen afkøle til stuetemperatur.

2. Efter afkøling skal du bruge en si til at adskille lavendelknopper fra vandet.

3. I en anden gryde kombineres sukker og 2-3 spsk. af den lavendelsirup, du lige har lavet i trin 1. Bring det i kog og reducer det til et simre. Sørg for at piske grundigt igennem. Lad denne blanding simre i 4 til 5 minutter, og flyt den derefter til køleskabet for at køle af.

4. Lav din espresso (one shot) eller bryg en stærk kop kaffe. (Happy Morning blend kan hjælpe dig godt på vej her)

5. Tilsæt mælken i en skål og damp til du har skabt en skummende konsistens.

6. Kombiner kaffen og lavendelsiruppen i et krus. Rør til det er godt blandet, tilsæt mælken ovenpå.

Din påskebrunch vil helt sikkert blive mindeværdig med denne søde lavendel latte. Den unikke kombination af lavendel med kaffe er ny og spændende. Påsken er det perfekte tidspunkt at prøve denne nye opskrift!

Fransk Vanilje Latte

Vanilje er en smag, som mange nyder i hele forårssæsonen. Denne klassiske kombination af kaffe og fransk vaniljesmag vil helt sikkert blive elsket af alle dine gæster. Denne latte er en overbærende godbid, der passer perfekt til påskebrunchfavoritterne. Giv denne enkle franske vanilje latte en chance og se selv!

Fransk Vanilla latte kop kaffe

Det skal du bruge:

 • Vanilje latte disc (til din espressomaskine)
 • 3 spsk. fløde
 • 3 tsk brun farin
 • 6 teskefulde flødeskum
 • Kanel
 • Kanelstang (valgfrit)

Hvordan laver man:

Til denne opskrift skal du bruge en espressomaskine.

1. Pisk eventuelt frisk fløde op. Du kan også bruge standard baljecreme.

2. Bryg din vanilje latte-skive i din espressomaskine.

3. Rør fløde og farin i.

4. Top det af med lidt flødeskum og drys med kanel. Hvis det ønskes, kan du bruge en kanelstang på toppen for et luksuriøst udseende.

Det fantastiske ved denne franske vanilje latte er, hvor enkel den er! Denne opskrift er et glimrende valg til påske, hvis du har mange gæster, fordi det ikke tager meget tid at forberede. At lave denne opskrift i glasklar mason jar er en måde at få det til at se super appetitligt ud.

Egg Espresso

Leder du efter en simpel opskrift med et enkelt skud espresso? Denne enkle opskrift parrer to klassikere: chokolade og kaffe. Egg Espresso opskriften er den perfekte påskeopskrift inspireret af klassiske påskeæg. Denne sjove espressoopskrift vil få dit påskebrunchbord til at se absolut gennemarbejdet ud og med et tema!

Det skal du bruge:

 • 1 kop espresso
 • Enhver form for chokoladepåskeæg, der passer i din kop (udhulet)
 • Flødeskum

Hvordan laver man:

1. Tag et udhulet påskeæg og skær toppen ud.

2. Kom chokoladeægget i din kaffe- eller espressokop.

3. Hæld espressoen i koppen inde i chokoladeægget.

4. Tilsæt eventuelt flødeskum ovenpå.

En stor fordel ved denne æg-espresso-opskrift er, at det endelige produkt ser fantastisk ud! Hvad kunne være bedre at servere til dit påskemåltid end et chokoladeæg fyldt med espresso? Dine gæster vil blive fascineret af at finde ud af, at denne kaffeopskrift er langt enklere, end den ser ud til.

Mint Cold Brew

Denne opskrift på koldbrygget kaffe adskiller sig fra de andre kaffeopskrifter på listen, fordi den fokuserer på den unikke smag af mynte frem for sødme. Denne Cold Brew opskrift er perfekt til dem, der leder efter en påskeinspireret drink, der ikke er supersød. Mynte, parret med kold bryg, giver en forfriskende kombination!'

Det skal du bruge:

 • 1 kop vand
 • 1 kop sukker
 • Koldbrygget kaffe
 • Friske mynteblade
 • Mælk, fløde eller anden mejeristatning

Hvordan laver man:

1. For at lave simpel sirup, kom vand og sukker sammen i en gryde. Sæt det over medium varme og lad det simre i cirka 10 til 15 minutter. Når sukkeret er helt opløst, kan du tage det af.

2. Hæld i en glas og lad den køle helt af.

3. Bryg din Cold Brew med et af Newday Coffee kaffebreve 😊(Cold Brew skal gerne stå 8-12 timer i køleskabet for optimal smag)

4. For at samle denne drink skal du tilføje 3 til 4 mynteblade til bunden af ​​et glas. Bland bladene lidt for at frigive smagen. Læg isterninger oven på glasset, og fyld derefter glasset med koldbrygget kaffe.

5. Tilsæt et hint af den simple sirup du har lavet, alt efter din ønskede sødme.

6. Tilsæt ønsket mængde fløde eller mælk og nyd!

Denne forfriskende kombination af sind og koldbrygget kaffe er den perfekte kaffeopskrift til foråret. Denne tilpassede opskrift kan også tilpasses unikt til dine præferencer for fløde og sukker! Mynte er ikke en kombination, der ofte bruges i koldbrygget kaffe; du skylder dig selv chancen for at prøve det!

Mørk Chokolade Karamel Latte

Hvis du leder efter en sødere kaffeopskrift denne påske, er denne Dark Chocolate Caramel Latte noget for dig. Denne latte kombinerer to klassiske overbærende smage: mørk chokolade og kaffe. Sammen med karamelsirup er denne latte en lækker lækkerbisken, der vil blive nydt af enhver kaffe- og chokoladeelsker.

Det skal du bruge:

 • 2 spsk. kaffegrums
 • ⅓ kop sødmælk
 • 1 spsk. karamelsirup
 • 1 spsk. mørk chokoladesirup
 • Flødeskum
 • Karamel eller mørk chokolade til pynt

Hvordan laver man:

1. Start med at lave en kop kaffe. Hæld ⅔ af kaffen i et krus.

2. Varm din mælk op i mikroovnen i 30 sekunder. Skum derefter mælken, hvis det ønskes. Sæt til side.

3. Tilsæt dine karamel- og chokoladesirupper til din kaffe og blend godt.

4. Top med den opvarmede mælk, og tilsæt derefter flødeskum. Hvis det ønskes, pynt med ekstra chokolade eller karamel.

5. Nyd denne overbærende kaffeopskrift!

En sjov måde at servere denne mørk chokolade karamel latte opskrift på til dine gæster er i klare krus eller Mason Jar. Drypning af noget ekstra sirup oven på din flødeskum får denne drink til at se ud som om den er lavet af en barista! Prøv dette til din næste påskesammenkomst.

Afrunding

Disse 7 kaffeopskrifter er perfekte til at nyde i påsken. Uanset om du foretrækker en mindre sød kold brygget kaffe som en Mint Cold Brew kaffe, eller en overbærende lækkerbisken som en fransk vanilje latte, så prøv en af ​​disse forårs- og påskeinspirerede kaffeopskrifter for at imponere dine gæster næste ferie!

Hvis du vil vide mere om kaffebønner og de bønner du skal vælge til din kaffe, så kan du også læse denne artikel: De 4 forskellige typer af kaffebønner: 2 af dem kender du nok ikke.

Del på:
E-mail

Vil du brygge en bedre kop kaffe?

Find spændende artikler og lækre kaffeopskrifter til din hverdag

28. april 2022

Raspberry White Chocolate Cappuccino                        

En god blanding af den rige smag fra hvid chokolade og den lette frugtsyre fra hindbær, er hvad du får når du laver denne lækre...

15. oktober 2022

Honey Rose Espresso

Hvad er mere sødt romantisk end honning og roser? Ikke noget. Det er hvad. Denne honningrose-espresso er den helt rigtige mængde sødme uden at være...

20. september 2022

Cadbury Creme Egg Frappuccino

Denne sjove frappuccino-opskrift er inspireret af dit favorit stykke påskeslik: Cadbury-chokoladeæg. Denne lækre Frappuccino får dig til at sige farvel til din sædvanlige Starbucks frappuccino....
1 2 3 7

Gå ikke glip af noget

Hold dig opdateret på alt nyt. Få indflydelse på nye produkter (Vi elsker din feedback) og få nyttige tips.

Vær den første som ser nye produkter og vær blandt dem som modtager eksklusive tilbud.
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
info@newdaycoffee.dk+45 70 77 03 03
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
CVR-Nr.: DK-40685065
Fødevarestyrelsens smiley-rapportinfo@newdaycoffee.dk+45 70 77 03 03

Gå ikke glip af noget

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå aldrig glip af nye varer, opskrifter m.m.
chevron-down